Sisältö-

markkinointi.

Huolella suunniteltu sisältöstrategia ja hyvin toteutettu sisältömarkkinointi
ovat digitaalisen markkinoinnin avaintekijöitä.

Mitä on sisältömarkkinointi?

 

Sisältömarkkinointi on laadukasta, suunnitelmallista, tavoitteellista ja jatkuvaa sisällön ja tiedon tuottamista, jakelua ja hallintaa yrityksen eri kanavissa sekä omilla sivuilla.

Minkä ongelman sinun tuotteesi ratkaisee? Miten kerrot sen asiakkaalle? Miten viestisi löytää perille ihmiselle, joka tarvitsee tuotteesi? Miten ostajasta tulee juuri sinun eikä kilpailijasi asiakas?

Sisältömarkkinointi on vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin.
Ostavalla ihmisellä on aina ongelma, joka ratkeaa kun tehdään ostos – ja näin yritys saa asiakkaan.

 

Ensin sisältöstrategia!

 

Sisältömarkkinointi perustuu sisältöstrategiaan.

Sisältöstrategia yhdistää monia asioita, ja se pitää sisällään muun muassa yrityksen tavoitteita ja niiden mittareita, kohderyhmiä sekä niiden määrittelyä ja teemoja markkinoinnin sisällöstä.
Sisältöstrategia on myynnin, markkinoinnin ja viestinnän yhteinen työkalu.

Sisältöstrategia ja sisältömarkkinointi ovat myös vahvasti yhteydessä yrityksen brändin kehittämiseen, ja monesti asiakas huomaakin brändinsä vahvistuneen ja kehittyneen sisältömarkkinoinnin seurauksena.

Sisältömarkkinointi, ei sisällöntuotanto.

 

Sisältömarkkinointi sekoitetaan monesti sisällöntuotantoon.
Toki sisältömarkkinoinnissa myös tuotetaan sisältöä, mutta sisältöä voi myös tuottaa ilman suunnitelmia tai tavoitteita. Satunnainen kesäjuhlista otettu kuva tai kaverin seinältä jaettu julkaisu ei ole sisältömarkkinointia.

Sisältömarkkinoinnilla on selkeät, mitattavat tavoitteet. Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan erilaisia viestinnän kanavia sekä vaihtelevaa sisältöä eri kohderyhmille. Kaikki potentiaaliset ostajat eivät vakuutu tuotteestasi samalla tavalla tai samoilla tiedoilla.

Entä, kun ostohousut jalassa oleva selailija on jo kerran tutustunut tuotteisiisi? Miten saat hänestä asiakkaan? Mistä tiedät, mikä on oikea tapa saada juuri hänet vakuuttuneeksi ja missä ympäristössä?

 

Miten aloitan sisältömarkkinoinnin?

 

Ota meihin yhteyttä.
Joillekin tämä kaikki on jo tuttua puuhaa, toinen ei vielä edes kunnolla ymmärrä, mistä on kyse.
Voit sopia tapaamisen, joka ei sido mihinkään, ei maksa mitään ja johon sinun ei myöskään tarvitse valmistautua millään tavalla.

 

  • Jätä soittopyyntö!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.